De eerste paar dagen/ de eerste 2 dagen - Reisverslag uit Yogyakarta, Indonesië van Eefje Hoedemaker - WaarBenJij.nu De eerste paar dagen/ de eerste 2 dagen - Reisverslag uit Yogyakarta, Indonesië van Eefje Hoedemaker - WaarBenJij.nu

De eerste paar dagen/ de eerste 2 dagen

Door: Eefje

Blijf op de hoogte en volg Eefje

09 Juli 2008 | Indonesië, Yogyakarta

Lieve allemaal,

De kop is eraf! Gister hebben we een erg drukke dag gehad. We zijn namelijk voorgesteld aan alle doktoren, professoren en de dean van de faculteit. Het kwam er op neer dat we de hele dag vriendelijk gelachen hebben en naar iedereen lief geknikt. Op de faculteit hebben we nog geen een 'westerling' gezien. We vallen dan ook best op, twee van die grote blonde meiden.
Vandaag zijn we dan eindelijk begonnen met het onderzoek. Inmiddels hebben we 3 patienten gezien. Uiteindelijk is het de bedoeling om minimaal 6 patienten per dag te zien! We zijn benieuwd hoe dat gaat lopen.
De hitte valt ons best mee. Ons huisje heeft airco, en de andere gebouwen waar we overdag zijn waait het lekker door. We overleven het tot nu toe dus prima!

Inmiddels hebben we een sim-kaart gekocht. We zijn te bereiken op het volgende nummer: +62 852 282 42555

Ons adres is:

Kus eef

• 10 Juli 2008 - 11:32

Annet,Marloes En Lot:

Hallo,

fijn om te horen en te zien dat het allemaal goed gaat!

Liefs van ons.

• 10 Juli 2008 - 11:53

Heleen:

Yooooo,
    heel tof dat er al meteen foto's bij het bericht zitten en dat je je eigen tv in je kamer hebt eef!!!
    Klinkt allemaal goed.
    Maar hoe vonden ze de kado's?? Helemaal in hun nopjes ermee??!!
    Succes verder!

XX

• 10 Juli 2008 - 11:54

Erik:

Graag foto in sarong!

• 10 Juli 2008 - 12:08

Denice:

Hey!!

Klinkt leuk allemaal, volgens mij gaat het helemaal goed komen. Veel succes met het onderzoek en mooie verhalen zijn altijd welkom!

xx

• 10 Juli 2008 - 12:29

Kees:

Wow, witte jassen! Ziet er goed uit!

• 10 Juli 2008 - 14:35

Petra HvR:

Wat leuk om alweer een bericht van jullie te lezen! en wat een charmante jassen, haha!

liefs petra

• 10 Juli 2008 - 15:13

Nieske:

Die jassen kleden niet bepaald af, maar maakt vast indruk op de patienten.Jouw site ook toegevoegd aan mijn favorieten

• 10 Juli 2008 - 19:45

Gerard En Myriam:

We realiseren ons opeens dat je voor de Indonesische tijdszone al jarig bent.
    Van harte dus!

• 10 Juli 2008 - 21:27

Oma:

dag lief hoedemakertje, wat heb jij in korte tijd al veel meegemaakt.Op de foto bij de maa dus lukte het niet.
    ltijd was dat Hendri. Morgen ben je jarig, voor je dit bericht leest ben je het al. Mijn hartelijke gelukwensen en een heel fijne tijd. Het zal je best goed bevallen, de mensen zijn erg aardig.
    Heb al tweemaal een bricht gestuurd maar geen notie hoe te verzenden. Ik begreep de gegevens verkeerd. Lieve Eeefje toch een gezellige verjaardag natuurlijk ook de groeten aan Yvonne. Veel liefs en knuffel Oma

• 11 Juli 2008 - 06:57

Ingeborg Boom:

Lang zal ze leven,
    Lang zal ze leven,
    Lang zal ze leven in de gloria.
    In de gloria
    In de gloria

Hieper de piep, hoeraaaa

Evelien, van hart gefeliciteerd met je 22ste verjaardag!

Maak er een gezellige Indonesische dag van!

Groetjes Ingeborg Boom
    VAN VELTHUYSEN LIEBRECHT

• 11 Juli 2008 - 09:22

Kirsten:

Lieve Eef, gefeliciteerd met je verjaardag!
    En wat een mooie foto's! Vooral die behandelstoel :).
    Veel plezier daar.
    Liefs, Kirsten

• 11 Juli 2008 - 09:28

Marie:

Feli lieve Eef! Maak er een ontzettend leuke dag van!
    Kussies!

• 11 Juli 2008 - 09:55

Marloes:

Eefje, van harte gefeliciteerd!! Ook van mama en Lot natuurlijk :D

Liefs!

• 11 Juli 2008 - 12:00

Opa:

Lieve Eefje gefeliciteerd met je 22steverjaardag,het is heelanders om het in de vreemde te vieren,fijn dat jullie het zo naar je zin hebben.wat een nieuwe indrukken zullen jullie opdoen.Veel liefs,groeten aan Yvonne.Opa en Ans.

• 11 Juli 2008 - 12:18

Eelco:

VAN HARTE GEFELICITEERD!

aangezien het bij jou nog geen 11 Juli is, kan je het nog niet vieren, maar hier (in Nederland / Duitsland) ben je al 14,5 uur jarig :-)))))

Alles gute zum Geburtstag!

Eelco & Sylvia

• 11 Juli 2008 - 12:42

Daniela:

Happy birthday, Eef!

en veel plezier daar! ben benieuwd naar de volgende verhalen en FOTOs natuurlijk.
    Groetjes, Dani

• 11 Juli 2008 - 16:56

Pita:

Lieve Eefje, ik heb je mail met je moeder meegelezen en heb de indruk dat je het errug goed maakt. Ik hoop dat je zo doorgaat en je gezond en wel over een tijdje weer thuis te zien. Natuurlijk nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ik zal je cadeautje per bank aan je overmaken. Koop er maar wat leuks voor of ga lekker eten.
    Hartelijke groet, ook aan Yvon.
    Pita

PS Wij krijgen zo taart..... jij ook?

• 11 Juli 2008 - 17:18

Erik En Jacqueline:

Lieve Eefje, ben je eigenlijk nog wel jarig, maar evengoed PROFICIAT!!Klinkt goed daar. Erik is jaloers op die prachtige kamer met die mooie stoel. We zullen proberen hier e.e.a. aan te passen voor jou. Lief dat je gelijk met info komt. Weten wij dat het goed gaat daar. Ciao, Jacqueline.

• 11 Juli 2008 - 18:01

Robert:

Eef, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wij hopen dat je nog vele jaren mooie reizen mag maken. Hadden zeker een stukje stof over. Probeer samen eens in één jas te komen. Wennen jullie al een beetje aan het gekrioel op straat? Het eten ziet er prima uit. Smaakt het bier nog steeds goed of zijn jullie aan het water. Robert

• 11 Juli 2008 - 22:51

Cyriëlle:

Net geprobeerd verjaars-sms aan je te sturen! Hoop dat ie aangekomen is, anders bij deze van harte gefeliciteerd!
    Dikke knuffel.

• 12 Juli 2008 - 12:47

Nienke:

Hey Eef,

Nog van harte gefeliciteerd! Heb je een echte verjaardagstaart gekregen?
    Ben erg benieuwd naar al jullie avonturen!

Liefs Nienke

• 13 Juli 2008 - 20:22

Anneke:

Hee Eef! Beetje laat, maar nog gefeliciteerd met je verjaardag! En 's avonds elke dag indonesisch leren...? ;-) Jullie hebben het mooi voor elkaar daar! Zijn er daar wel alcoholische versnaperingen verkrijgbaar? :-) Dikke kus

• 17 Juli 2008 - 20:56

De La Rhone & Le Coq:

Bonsoir mademoiselle! Comment ça va? Moi, je m'appelle une bicyclette :)
    Wij hebben heerlijk gegeten, namelijk: pasta, rucola, geitonkaas mét honing, pijnboompit, pijnboompit, paprika (geel en rood), kip het meest veelzijdige stukje vlees KIP! En pap.
    Falco mag niet meer snacken in Rome haha, hij balen! Sms thunderdome modus aan naar 6565!
    We missen jullie ontzettend maar we houden een goed humeur!
    Daag!
    Kussen van de la rhone et le coq...